Home » 2016 » February » 12

Bazı avukatlar izin verilir, ancak Eşcinselliğin nedenleri daha sonra diğer gebelik aşamasına bağlı yasaktır, dediler. Bizim tutumumuz kürtaj gebelik eğer fetusun 40 veya 42 gün kutsal şekil almaya başladığında olmasıdır. Bu hüküm Ruh olacak aşağıdaki kurallara benzer. Sonuç olarak, bu durum diyet için tam bir diyet insan doğasının onda gerektirir ödenmelidir. Bu böyledir. o yaşayacak gibi çivi veya gözleri gibi vücudu büyümeye başladı meyve ve elleri, ayakları, şekli, artık doğru ve tam olduğundan, doğum iyi olacak. Bu durumda, bir düzenleme, yukarıda hadiste uygulanır. aşağıdaki gibi İmam Buhari ve Müslim Ebu Hureyre (R ..) söylenmesi için: Allah (SAV), kürtaj (çocuk ölümlerinin azaltılması), Benin Lehy kabileler kadınlar, Gurria (erkek köle ya da kadın yapma şeklinde ceza) ödeme olduğunu belirler. İmam Müslim ve İbn-i Mesud (R ..) de anlatıcı vardır. Ben duydum o (R ..) ... Read more »

Views: 469 | Added by: otobüsfirmaları | Date: 02.12.2016 | Comments (0)

Uterus özel bir elektrik yükü, fiziksel olarak zor Cinsellikte Utangaçlık Sorunu Hareketi (zor iş) yapacak, ya da tıbbi cerrahi hekim tarafından yapılabilir, bu anne, belirli ilaç tüketimi. Bu aynı zamanda bir atış (tekme bir nesne, vb isabet) sonucu olabilir olduğunu. Öte yandan, aynı zamanda kendiliğinden ve bu annelerin dışında etkisi olmadan meydana gelebilir. Kürtaj (doğmamış fetüs ayırma) önce veya fetüsün Cinsellikte Utangaçlık Sorunu Ruhu aldıktan sonra olabilir. Kürtaj fetusun Ruh sonra yapılırsa, her kâtip sadece kutsal yemini vardır. Eğer bir baba ya da anne etkilemek ya da birinin dış krizi ya da inme istiyorsa, doktor müdahale edin. Bu böyledir. Bu Şeriat kendi hayatı ile korunan yaşam bir saldırı olduğu için. Bu diyet bu ödeme gerektiren öldürüyor. Böyle Gurren erkek ya da kadın hücum kenarı gibi gıda miktarı. yeni doğmuş bir insa ... Read more »

Views: 462 | Added by: otobüsfirmaları | Date: 02.12.2016 | Comments (0)

Zevklen Özgürlük çeşitleri verir. Bu özgürlüğün bir sonucu olarak, Çocuk Sahibi Olamamanın Nedenleri Batı toplumlarında içinde içgüdü hayvan yığını ve faiz haline gelmiştir ırk-karşı insanlar, tüm güç aracı sağlar. Bu gayri meşru doğum toplam doğum sayısının yaklaşık yarısı boyutunda kadar korkunç ulaştı Batılı ülkeler bu konuya ilişkin yeni yasalar çıkarmayı bastırıyorlar. Bu yasa ile kadınlar, herhangi bir yasadışı bir şekilde öğrenmek için çocuklarını görmezden hakkına sahiptir. Bu böyledir. Çünkü Batı toplumu evlilik dışı doğan çocuklar için bakmak zorunda kadınlarda artmıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nin liderlik, bizim için kendi kültürüne, kendi pazarlama parçası olarak, onlar kürtaj serbest bırakılması için çalışan Batılı kafir ülkeler. Ancak İslam dünyasını yapmak zorunda toplumda Müslümanlar ve İslami değerlerin üzerinde baskı oluşturmak ve onlar İslam kültürünü kaldırmak ... Read more »

Views: 446 | Added by: otobüsfirmaları | Date: 02.12.2016 | Comments (0)

Aslında kapsamı çok küçük himen,Cinsellikte Aile Ortamı nispeten büyük olur. Bazı kızlık zarı bir ipinceci, çok kalın. Membran streç kumaş kas gerginliği veya penis dinlenmek genişletir olduğu gibi Ancak, kızlık zarı değişir, ben herhangi bir hasar görmüyorum, çok az kanama ve geçici ağrı neden olur, ancak ben bir vajina var. adet sırasında genç kadınlarda kullanılan tamponlar membran dinlenmek için kullanılır. Ancak genç insanlar "iyi bir kız" ilk birleşme nedeniyle uygulamaya bilinçsiz genişletebilirsiniz çocukluk arta kalan.Cinsellikte Aile Ortamı  Biz ilk gece bıraktı. doğal olarak kasları kontrol kadınların ilk dahil sırasında sıkın iyice karıştırın. Buna ek olarak, genellikle cinsel uyarılma, bu gerilimler nedeniyle tamamen sıkı nemlendirici yayın sırasında vajinanın iç duvarına yağlama sızdırılmış. Her iki marşların durdu ve normalden dah ... Read more »

Views: 468 | Added by: otobüsfirmaları | Date: 02.12.2016 | Comments (0)